четвер, 12 березня 2020 р.

Книгоманія - 2020

     Вже стало доброю традицією кожного року в бібліотеці філії №11 Луцької міської ЦБС  разом із шкільною бібліотекою ЗОШ  №11 - колегіум проводити Всеукраїнський конкурс дитячого читання “Книгоманія”. Однією з головних умов конкурсу залишається читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам. 
  11 березня у книгозбірні було проведено  ІІ етап конкурс "Книгоманія -2020" серед учнів 6-7 класів. Дітям, які  прийняли участь у конкурсі, потрібно було спершу розповісти про себе,  про свої захоплення, а потім розрекламувати  улюблену книгу вітчизняної чи світової літератури так, щоб її захотіли прочитати присутні.




      Конкурс показав, що  наші учасники ерудовані, люблять читати  та  популяризують культуру читання серед дітей. Переможцем стала -  Семчишин Катерина, учениця 6- В класу ЗОШ №11, яка користується нашою бібліотекою ще з дошкільного віку. Вона удостоєна  звання «Суперчитач бібліотеки » і матиме нагоду позмагатись за головний приз – подорож до Львова. А інші діти  нагородженні сертифікатами учасника ІІ етапу  Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020» та  призами.



  Вітаємо їх та бажаємо успіхів і нових чудових друзів -  книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар