четвер, 28 лютого 2019 р.

Лабораторія успіху «Бібліотека об’єднує молодь»


   Сьогодні у нашій книгозбірні відбувся майстер-клас «Лабораторія успіху «Бібліотека об’єднує молодь». До нас у гості завітали завідуючі та працівники, які обслуговують юнацтво бібліотек-філій Луцької міської ЦБС. На майстер-класі працівники бібліотеки поділилися з колегами досвідом роботи у залученні молоді до читання.
   Про проведену роботу з молоддю розповіла Сушко Валентина Олександрівна, завідувач бібліотеки-філії №11 у свої презентації «Бібліотека і молодь – крок у майбутнє». 
 
   Бібліотека тісно співпрацює з медичним коледжем «Монада». Про нашу співпрацю розповіла Свіжак Валентина Михайлівна, викладач цього закладу.  
   В бібліотеці уділяється багато уваги розвитку творчих здібностей і формуванню навиків художньої майстерності у юнацтва. Про нашу роботу з обдарованою молоддю розповіла Скорич Ольга Вікторівна, вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ №11, а також провела з присутніми цікавий майстер-клас «Малюнок кавою».













  Про роботу нашого пункту вільного доступу до мережі Інтернет розповіла працівник читального залу Бікєєва Наталія Петрівна у своїй презентації «Інтернет-технології та їх роль в обслуговуванні юнацтва».



   Постійний діалог з молодим читачем в бібліотеці починається з вивчення його запитів. Бібліотекар абонементу Коменда Олена Миколаївна у своїй презентації «Інформаційні потреби юнацтва» поділилася своїми спостереженнями.
   







Закріпити отриману інформацію та зрозуміти основні напрямки розвитку бібліотеки присутні змогли за допомогою ділової гри-тренінгу «Книга. Молодь. Бібліотека», яку провела Сушко Вікторія Сергіївна.




Немає коментарів:

Дописати коментар