понеділок, 18 лютого 2019 р.

Трагедії та подвиги афганської війни.


    15 лютого 2019 року виповнилось 30 років із дня виведення військ із Афганістану. Цю дату в Україні відзначають як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ввійшла в історію афганська війна, героїчна і трагічна, яка тягнулась майже десятиріччя. Вона  принесла тисячі жертв, сльози і горе в мирні родини. Та в пам’яті людській їй ще жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдатів .

Щороку ветерани цієї війни відзначають останній день виведення військ з Афганістану.  Сьогодні  для учнів  10 – А ЗОШ №11  в бібліотеці – філії №11  КЗ «Луцька міська ЦБС» було проведено бібліомікс «Трагедії і подвиги афганської війни». Оніщук  Микола Степанович,заступник голови Волинської спілки ветеранів Афганістану поділився своїми спогадами та розповів присутнім про те, що йому довелося пережити там  у далекому Афганістані.
Присутні переглянули відео  про героїзм солдатів. 


 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх, хто загинув  в Афганістані.

            Для користувачів абонементу  в бібліотеці презентовано  книжкову виставку «Трагедія і подвиги афганської війни» . На ній книги, що розповідають про трагізм цієї  страшної війни і мужність простих солдат. Ми безмежно вдячні ветеранам афганської війни і доземний уклін!

Немає коментарів:

Дописати коментар