вівторок, 6 березня 2018 р.

Читаємо Кобзаря


Ми глибоко вклоняємось перед Великим Кобзарем, який своїм життям, своєю наскрізною українською вдачею, своїм безсмертним словом є прикладом невтомного борця за волю. Геніальна поезія Т. Г. Шевченка окриляє душу українського народу .І сьогодні твори Кобзаря знову оживали з уст студентів медичного коледжу «Монада» під час літературного калейдоскопу «Читаємо Кобзаря», який  підготували працівники бібліотеки №11 КЗ «Луцька міська ЦБС».



Викладач української  мови та літератури розповіла присутнім про нелегке життя і життєдайну силу творчості поета, про його палку любов до рідного краю і до своєї мови, наголосивши, що його твори пробили мур байдужості й ворожості до українського слова, піднісши нашу мову і літературу на нечувану височінь. Учасники переглянули відео  про Шевченка – художника, невідомі факти його життя , прослухали пісні на слова поета,читали уривки із «Кобзаря», висловлювали власну думку про прочитане та переглядали ілюстровані малюнки Т. Г. Шевченка.




Відбулася презентація книжкової виставки «Читаємо Кобзаря»,на якій були представлені книги про життя та творчість видатного поета та його твори. Виставка зацікавила не тільки присутніх студентів, а й багатьох відвідувачів бібліотеки. 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар