середу, 28 березня 2018 р.

Книга нас усіх єднає


     У березні є одне цікаве  свято книги  – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, яке неможливе без дитячих дзвінких голосів, сміху, гумору та книг. Його у бібліотеці – філії №11 КЗ «Луцька міська ЦБС» відкрила виставка – інсталяція «Книжкова країна – найкраща у світі». На ній  - дитячі книги, які нещодавно надійшли до бібліотеки.Протягом цього тижня до уваги дітей були мультимедійна година «Літературні герої запрошують», фестиваль настільних ігор.


      Цікаво  сьогодні пройшов  для  дітей ЗДО №37 день дошкільника « Книга нас усіх єднає». Діти залюбки занурилися в казково - книжкову країну. Усі присутні з задоволенням відповідали на питання вікторини «Телеграма від казкового героя», брали участь у конкурсах на кращого знавця казок  «У світі казки чарівної». Діти не лише розважалися, а й дізналися багато нового й цікавого. Бібліотекарі на завершення побажали усім присутнім завжди залишатися друзями книги , бути розумними і читаючими. На згадку діти отримали візитку  нашої бібліотеки та подарунки.



  Тиждень дитячого читання  ще не закінчився. Приходьте до бібліотеки, щоб поринути в цікавий світ книги! Великий світ навколо нас складається не тільки з комп’ютерів і мобільних телефонів, задовго до їх створення існувало і досі існує справжнє диво – книга. Приходьте до бібліотеки, там вас завжди чекає ваш вірний друг – Книга!

Немає коментарів:

Дописати коментар