середу, 1 листопада 2017 р.

Майстер - клас " Ліхтарик Джек"

Кажуть, що Хелловін – «не наше» свято. Воно дійсно прийшло до нас  із  зарубіжжя, проте в Україні серед дітей та молоді воно щороку набуває все більшої популярності.  Хелловін  для них – це просто нагода  розважитись та проявити креативність і фантазію у виготовленні костюмів.
Проводити 31 жовтня Хелловін в бібліотеці вже стало традицією. Працівники книгозбірні  в цей день підготували для учасників свята насичену програму. До уваги дітлахів було представлено виставку -інсталяцію «Страшно цікаві книжки», майстер-клас з виготовлення містичної атрибутики , бесіду «Що за свято Хелловін?» та інші цікаві розваги.


Діти  на святі змогли переглянули  відео про історію розвитку свята Хелловіну від древніх часів до сьогодення та легенду про виникнення «ліхтаря Джека».                                                                                                                                      На майстер - класі, який провела   Сушко В.С.,   студентка    Острозької академії, присутні вчилися виготовляти страховисько з гарбуза.А ще діти розповіли,що вони вдома також займаються гарбузовим різьбленням.   
                                                                                                                        
Далі  присутні зайнялися виготовленням власного «ліхтарика Джека»  з повітряних кульок, розмальовували  «страшні» малюнки, виготовляли гірлянду з привидів. В програмі ще  був перегляд мультфільму «Монстри на канікулах». На згадку  про Хелловін  свої "гарбузові" ліхтарики  та поробки учасники забрали додому.




Свято було для дітей веселим, цікавим  і зовсім не страшним!

Немає коментарів:

Дописати коментар