четвер, 27 березня 2014 р.

Дегустація літературних новинок

Бібліотека - це дивовижний світ, в якому живуть неймовірні книги! Це місце, де ви можете знайти літературу для теплого весняного вечора, відчути присмак насолоди від читання та поринути в  історію . А в цьому неабияк  вам допоможуть книги Петра Олексійовича Троневича. Отже почнемо дегустацію його книг :"Втрачені християнські храми Луцька"," Луцький замок","Великий князь Дмитрій - Любарт і його сучасники","Оповідання з
давньої історії Луцька","Волинь в сутінках української історії ХІV -  XVI ст." Коли відкриваєш ці  книги то ніби мандруєш старим містом. Луцьк - це місто легенда, місто давньої величі, де кожен будинок, кожен камінець бруківки приховує таємниці історії. Вітри віків щоразу змінювали його архітектуру й культуру, але місто дотепер зберегло самобутність і неповторність.Окрасою міста впродовж семи століть є Луцький замок.Через велику кількість сакральних комплексів середньовічний поет Себастьян Кльонович відгукувався про Луцьк як місто,що "пісні достойне".Сьогодні воно залишається світською і духовною столицею краю, містом фестивалів, центром культурних і торговельних шляхів .
  Знати історію своєї держави,міста,села,родини це-не тільки шляхетно,це-вкрай необхідно.В цьому переконались студенти медичного коледжу "Монада" на літературній дегустації з Петром Троневичем і зрозуміли,що автор унікальна,творча особистість,цінитель своєї справи. Присутні отримали задоволення від зустрічі.Тож приємного вам читання,а ми щоразу будемо дегустувати  з вами наші літературні зустрічі.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар