вівторок, 24 грудня 2019 р.

Декоративний новорічний подарунок


      Напередодні новорічних і різдвяних свят ми все частіше замислюємося над тим, чим можна було б привітати рідних і близьких людей. Саме зараз час приготуватися до найказковіших і сімейних свят. І зовсім не обов'язково купувати дорогі новорічні іграшки та прикраси. Святковий настрій можна легко і швидко створити своїми руками. Зимові свята прикрасять свічки у формі різних фігурок. Чому саме свічки? Та тому що Новий рік асоціюється у нас з красивими, мерехтливими вогниками. Кожен погодиться, що свічки створюють особливу атмосферу будь-якого свята, а для Нового року та Різдва взагалі є незамінними.  
        Сьогодні учні 2 Г класу ЗОШ №11  (класовод Лесик О.К.) завітали до бібліотеки філії №11 Луцької міської ЦБС на майстер – клас « Декоративні новорічні подарунки»  від  рукодільниці Оксани Черній . А який же Новий рік та Різдво без символів? Наступний рік - рік миші, тому  деякі діти виливали  з воску  кумедні мишки, а інші - янголят, ялинки та різних звірят.  Такі воскові  фігурки  стануть  чудовим подарунком до свят. Та й рідні зрадіють, якщо їм піднести такі оригінальні та корисні дарунки.  


 
     А ще діти під час  майстер – класу  прослухали казку  про бджілок – трудівниць та залюбки відповідали на питання вікторини.


Наприкінці заходу всі діти отримали від майстрині медові смаколики.




Немає коментарів:

Дописати коментар