середу, 16 серпня 2017 р.

Запрошує бібліотека всіх на ігротеку.

Цікаво і весело проводять  свій вільний час діти у  бібліотеці – філії №11 для дорослих КЗ «Луцька міська ЦБС». Юні користувачі не тільки читають книжки, переглядають журнали, але мають  змогу пограти в настільні ігри, скласти пазли.
    Тепер сучасна бібліотека асоціюється не тільки з книгою, а й з веселими іграми. Наша  ігротека сформована, враховуючи інтереси різних вікових категорії. Цікаво  тут буде усім: і компанії з двох гравців, і великій, і зовсім маленьким відвідувачам. Вчитися граючи – це реально і цікаво. Фонд ігротеки складається з: "Ерудит – гра в слова", "Поле чудес", "Острів скарбів», "Автошки", "Монополія", "Твістер", "Фіксики", конструктори лего, доміно, шашки та інші.                  Дружний сміх і схвальні вигуки дітей красномовно доводять, що настільні та креативні ігри – це ще один напрям у роботі бібліотеки. Живе спілкування завжди краще, а ніж віртуальне . Усі бажаючі , які  завітали  сьогодні до нас на ігротеку змогли розважитись  не тільки настільними ,а й різними рухливими іграми . Читачі-ігромани чудово та весело провели час у бібліотеці.
Запрошуємо до бібліотеки всіх на ігротеку. Адже літо  ще триває і програма «Бібліотека територія дитинства 2017» не завершується.


Немає коментарів:

Дописати коментар