четвер, 7 травня 2015 р.

Урок історії "Війна. Перемога. Пам'ять."

  8 травня в Україні запроваджується нова пам'ятна дата-День пам'яті та примирення,вона  встановлюється для вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих.
  Урок пам'яті "Війна. Перемога. Пам'ять" для наших читачів-студентів медичного коледжу  "Монада" провела працівник Волинського краєзнавчого музею Машлай Валентина Володимирівна, акцентувавши увагу на тому, що Україна зробила значний внесок у перемогу над нацизмом та понесла надзвичайні втрати внаслідок війни. Розповіла про новий зміст відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги а також про символ-червоний мак і показала як самому можна його виготовити. Працівники бібліотеки  доповнили урок пам'яті відеороликами соціального характеру , фото, слайд-шоу та виставкою літератури "Війна. Перемога. Пам'ять."
  Тож ми вклоняємося ветеранам ,світлій пам'яті полеглих співвітчизників.Висловлюємо вдячність за мужність у боях та самопожертву.Слава Україні! Героям слава!




Немає коментарів:

Дописати коментар