четвер, 21 травня 2015 р.

"Вахта пам'яті"

 У Луцьку 22 травня відзначатимуть День вшанування пам'яті лучан, які загинули під час АТО на Сході України.Рішення про це підписав луцький міський голова Микола Романюк.Цей день було обрано тому, що 22 травня мине рік, коли в обласному центрі Волині хоронили бійців, загиблих під Волновахою.
  Працівники бібліотеки спільно з працівником Волинського краєзнавчого музею Машлай Валентиною Володимирівною організували годину вшанування "Вахта пам'яті" .Присутні на заході студенти медичного коледжу "Монада" хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих  волинян.Своєю розповіддю Валентина Володимирівна  відтворила хронологію подій річної давнини і до сьогодення. Студенти ще  переглянули відеоролики присвячені героям України. Героям слава!



1 коментар:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити