вівторок, 24 березня 2015 р.

Тиждень дитячого читання

23 березня розпочався  "Тиждень дитячого читання -2015!"
  Весняні канікули радо зустріли наші гуртківці з фітодизайну. В цей день вони разом з керівником гуртка Герасимчук О.В. виготовляли листівки-сердечка учасникам АТО.


Журнальна подорож.
  Усі люди (і дорослі і малі) цікавляться тим, що нового відбувається сьогодні у світі. Комусь цікаво все про події у нашій країні, іншим -новини кіно чи мистецтва, хтось хоче знати про нові відкриття у світі природи чи науці і техніці, а когось цікавлять новинки літератури. Про все це ми можемо дізнатись із періодичних видань-журналів та газет. Для користувачів і для всіх бажаючих у бібліотеці є широкий вибір періодики. Ми передплачуємо багато дитячих журналів в надії ,що вони стануть цінним джерелом знань і умінь діточок. В них можна знайти корисну та цікаву інформацію " про все на світі".
  Діти старшої групи "Сонечко" ДНЗ №37 з цікавістю мандрували сторінками журналів "Куля", "Ангелятко", "Смайлик", "Яблунька", "Професор Крейд" та ін. під час журнальної подорожі "Журнали і газети вам відкриють всі секрети",яка відбулася 24 березня в бібліотеці.Діти дізнались, що в цих журналах багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитись робити цікаві речі.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар