четвер, 17 жовтня 2019 р.

Абетка безпеки від бібліотеки


   Наша бібліотека в рамках бібліотечної програми  «Рости з  книгою» проводить для дітей відео перегляди «Уроки безпеки від бібліотеки». Мета таких відео уроків – навчити малечу правил безпечної поведінки  вдома, на вулиці, в транспорті, розвивати вміння розсудливо діяти в ситуаціях, що можуть стати загрозою для життя, виховувати  обережність, винахідливість, уважність. Особливо наполегливо бібліотекарі спілкуються з читачами перед канікулами, адже саме під час канікул у дітей багато вільного часу. Вони гуляють на вулиці, часто без супроводу дорослих, залишаються самі вдома.

     Сьогодні в бібліотеці для учнів 1-А класу ЗОШ №11 було проведено відео перегляд «Абетка безпеки від бібліотеки». Діти  переглянули мультфільми «Корисні підказки. Сам у дома» та «Корисні підказки. Безпечний двір».




Під час спілкування  розповідали , що вони робитимуть  вдома, на вулиці, щоб не потрапити в халепу, на який номер будуть  телефонувати до поліції,  пожежної охорони, швидкої медичної допомоги та аварійної газової служби.


По закінченню заходу діти пообіцяли, що будуть дуже обережними та уважними вдома і не порушуватимуть  правил безпечної поведінки з газовими та електро приладами, а  на вулиці, під час канікул, стануть супер - шпигунами і знайдуть небезпечні місця у  своїх дворах, де вони граються і розкажуть про них дорослим.


Немає коментарів:

Дописати коментар