четвер, 7 березня 2019 р.

Подарунок для матусі, для сестрички та бабусі


Завтра - 8 березня, свято весни. Найдорожчі наші жінки - мами і бабусі - чекають від нас уваги.  І ми, працівники бібліотеки-філії №11 КЗ ЛМЦБС, впевнені, що будь-якій жінці буде дуже приємно отримати  подарунок. Звичайно, кращий подарунок до свята - весняні квіти. І зовсім не важливо, чи живі вони, намальовані, фруктові або паперові. Важлива саме їх присутність в святковій композиції. А до квітів - можна придумати оригінальний кошик, розмалювати горщик, або зробити цікаву картонну упаковку.
  Трохи креативу і подарунок готовий! Вишукано, з любов'ю і дуже красиво!
"Талановиті рученята" - це майстерня в нашій бібліотеці, де діти можуть поринути у світ творчості і натхнення, виразити себе у своїх роботах, дізнатись про різні техніки та напрямки хенд-мейду, відпочити від  школи, поспілкуватися та знайти нових друзів.
 На сьогоднішньому  майстер-класі «Подарунок для матусі, для сестрички та бабусі» діти навчилися виготовляти незвичайних паперових зайчиків у формі вісімки. 







     А закінчити сьогоднішній майстер-клас, приурочений до Міжнародного жіночого дня
, ми хочемо такими побажаннями: цінуйте своїх близьких, що поруч з вами! Даруйте їм подарунки, увагу і посмішки! Не забувайте про матерів, бабусь, сестричок та інших дорогих серцю жінок.     
З Міжнародним жіночим днем!





Немає коментарів:

Дописати коментар