середу, 19 грудня 2018 р.

Оберіг з глини


  День Святого Миколая завжди з нетерпінням чекають діти. А чудес і подарунків для хлопчиків та дівчаток ніколи багато не буває. Сьогодні  у  цей святковий день в бібліотеці-філії №11  для учнів 2-В класу  ЗОШ №11 проводився майстер – клас «Оберіг з глини». Народний майстер, гончар, учасник добровільного об’єднання майстрів народної творчості «Рукотвори Волині» Анатолій Філозоф показав дітям як із  звичайної глини можна зробити подарунок  до свята своїм близьким.

Діти старанно працювали над власним виробом. Ліплення з глини - захопливий процес, хоча і нелегкий. Допомагали налаштуватися на потрібний настрій незвичайні мелодії окарини, яку майстер виготовив власноруч.



Усі присутні мали чудову нагоду виготовити свій власний оберіг, звичайно під керівництвом майстра. Маленькі умільці впоралися зі своєю роботою досить швидко, хоча у стародавні часи для такої роботи учнів вчили декілька років. 
Чарівний урок дав змогу відвідувачам розкрити свій талант, а можливо й знайти нове креативне хобі.

 Про традиції святкування Дня Святого Миколая розповіла присутнім працівник бібліотеки Бікєєва Н.П. Колектив книгозбірні щиро вітає всіх з Днем Святого Миколая і запрошує  завітати на новорічно - різдвяні свята.



Немає коментарів:

Дописати коментар