пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

День студента

  Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Головне студентське свято - чудовий привід відволіктися від навчальних буднів і "відірватися" по повній. Однак історія його виникнення пов'язана з сумними подіями воєнних років.На Всесвітньому конгресі студентів у 1946 році було прийнято рішення встановити дату святкування Міжнародного дня студентів щорічно 17 листопада в пам'ять про трагічні події, що сталися в 1939 році в Празі.
 Тож сьогодні працівники бібліотеки-Філії №11 КЗ "Луцької міської ЦБС" запросили керівника Волинського  туристичного  клубу "МИ" для того, щоб студенти медичного коледжу "Монада" могли ознайомитись з діяльністю цієї молодіжної організації,яка не обмежується лише подорожами.







 Мельник Руслана Григорівна розповіла як учасники клубу всіляко сприяють розвитку здорового способу життя у рідному Луцьку. Зокрема,за їхніми проектами проводились акції "Пізнай своє місто" та святкування Дня туризму у парку ім.Лесі Українки.Присутні переглянули відеоролик про турфест авторської пісні,фото і кіноаматорів "Вітрила пригод","Подорожі турклубу "МИ",тізер "Сім чудес Волині", створений турклубом,який, до речі, подарували нашій бібліотеці.







Немає коментарів:

Дописати коментар