понеділок, 3 вересня 2018 р.

Перше знайомство з бібліотекою


        Сьогодні першокурсники медичного коледжу  «Монада» вперше відвідали бібліотеку філію №11 КЗ «Луцька міська ЦБС» . Для них працівники книгозбірні підготували День першокурсника. В рамках свята на гостей чекала оглядова екскурсія, знайомство з виставками - рекомендаціями «Шпаргалка», «ЇЇ величність українська книга, «Вернісаж світової літератури». Цей день для першокурсників завжди є початком нового навчального року і нових вражень, нових надій і несподіваних зустрічей. Нехай новий навчальний рік потішить усіх великими успіхами і здобутками, розкриє нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх дітей.

     Готуючись до нового навчального року бібліотекарі книгозбірні створили в бібліотеці комфортні умови для учнівської молоді. Студенти мають можливість отримати підручники, безкоштовно  скористатись послугами мережі Інтернет та WI FI, підготуватись до лекцій та просто поспілкуватись.

 Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! І запрошуємо всіх студентів стати нашими постійними користувачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар