понеділок, 23 квітня 2018 р.

Майбутнє Землі у твоїх руках




         22 квітня на всій нашій планеті відзначали Міжнародний день Землі.
         Якщо кожен з нас у цей день посадить хоча б маленьке деревце,  не зірве квітки, не пройдеться по газонах – це збереже нашу Землю на десятки сотень років.
         23 квітня для учнів 1-Б класу ЗОШ №11 працівники бібліотеки-філії №11 Луцької міської ЦБС провели інформаційну  годину «Майбутнє Землі у твоїх руках». Сьогодні  під час заходу вони  дізнались  про важливі екологічні завдання нашої планети Земля, розповідали, що  роблять для того, щоб не завдавати шкоди довкіллю та зберегти його красу. 
       Діти  залюбки розгадували загадки, дивились мультфільми про охорону природи, приймали активну участь у конкурсі «Природа - наша мати треба її оберігати». 
         Захистімо тендітну квітку і спів солов'я, степову балку і поліське болото, червону калину і могутній віковий дуб. Чисте повітря та чисте джерело — все це буде надійною гарантією збереження самого життя в усій його красі та гармонії. Не слід забувати, що люди теж частинка природи. Докладімо зусиль, щоб жити у  з нею у дружбі і тоді вона озветься до нас своїми дарунками та чарівними краєвидами.

Немає коментарів:

Дописати коментар