середу, 14 лютого 2018 р.

Найромантичніші літературні пари


Саме у День закоханих,  найромантичніший день у році, бібліотекарі  запросили студентів медичного коледжу «Монада» на рандеву з книгою «Найромантичніші літературні пари» .
Сушко В.О. познайомила присутніх  з книгами про кохання, які будуть хвилювати й захоплювати людей ще багато років та, навіть, століть. Трагічне середньовічне кохання зворушливих Трістана та Ізольди, Ромео і Джульєттисторичні романи про Роксолану та Сулеймана, Івана Мазепу і Мотрю Кочубей  - увійшли в вічність та надихають не  одне  покоління бути сміливішими, відвертішими у своїх почуттях.  Історія кохання Мавки і Лукаша, хоч і вигадана, але повчальна. Сумна історія кохання Анни Кареніної, містична любов Майстра та Маргарити та, нарешті, сучасні історії кохання від відомих українських письменників Д.Корній, М. Іванцової, С. Талан - доводять, що тільки кохання здатне змінити світ.



     День Святого Валентина – це свято здійснення найпотаємніших мрій. Ідіть назустріч коханню, і , хто знає, можливо, сьогодні стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце ніколи не буде самотнім!



Немає коментарів:

Дописати коментар