вівторок, 14 лютого 2017 р.

На крилах кохання


День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається  щорічно 14 лютого. Працівники бібліотеки   напередодні привітали всіх  своїх користувачів  з цим святом книжковою інсталяцією "Книжкове серце". На виставці представлено художню літературу про кохання українських та зарубіжних авторів. Книжкове серце викликало не абияке зацікавлення. Читачі також цікавились назвами та авторами тих книжок, що утворювали книжкову споруду . А ще  12 лютого пройшло засідання клубу по інтересам «Цілюще джерело». Всіх любителів читання запросили до літературного кафе «На крилах кохання». Відвідувачі  дегустували  книжкові новинки. Зокрема, твори сучасних українських письменників:                         Г. Вдовиченко, С. Талан, Д. Корній, М. Іванцової,Н. Гуменюк та зарубіжних письменників: М. Зузак, Р.Н. Гюнтекін, Д.Мойєс та ін. В цей день гостей частували:
«Мелодією кави у тональності кардамону» (від автора Наталії Гурницької).
 На друге «Теплі історіїпро кохання» та«Теплі історії про дива, коханих та рідних».
 Вишуканим десертом «Вересові меди» з тонким смаком і неймовірною красою (від автора Надії Гуменюк).
Лікувались «Сердечной терапией» (від автора романів про кохання Міли Іванцової). У меню були "страви", яким під силу було зачарувати, створити атмосферу затишної домівки.

Звучала поезія – неповторна, чаруюча, загадкова. Відвідувачі нашого літературного кафе  ще переглянули  відео презентацію «День Святого Валентина» та дізнались, як це свято відзначають у різних країнах світу.
Користувачі діти також не залишились без нашої уваги. Для них у бібліотеці провели майстер – клас по виготовленню «валентинок».






 Працівники бібліотеки  сьогодні не лише вітають читачів зі святом усіх закоханих, але й нагадують  їм, що бібліотека - це цікаве та креативне місце, у якому раді їх бачити.   



Немає коментарів:

Дописати коментар