четвер, 18 лютого 2016 р.

Герої не вмирають,допоки пам'ять про них жива.

 Майдан став символом боротьби за нашу з вами свободу ,за оновлення країни,заплачено страшну ціну,пішли у вічність найкращі.Вони не були героями.Вони були звичайними людьми.І в останню мить віддали нам найдорожче-своє життя.За нас віддали .Аби ми жили.Долюбили за них,пісень за них доспівали.

   Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, спільно з медичним коледжом "Монада", організували і провели працівники нашої бібліоткеки  .Урок скорботи "Герої не вмирають, допоки пам'ять про них жива" зібрав чималу аудиторію небайдужих сердець.Куратор групи Валентина Михайлівна Свіжак, в якій навчався студент коледжу Іван Тарасюк,Герой Небесної Сотні,  що загинув на Майдані,передала слова вдячності та уклін усім матерям і батькам ,які  виховали таких синів і дочок.

До вшанування долучилися знані та шановані волиняни-поети  Любов Казмірчук, Валерій Гнатюк та Юрій Щербик,який воював в АТО та днями презентував свою книгу "Небо Донбасу".
Звучали поезії та композиції в яких відображено і біль і смуток і надія.


Коротенький відеоролик  бійця АТО допоміг зрозуміти : патріотизм є  і є заради чого і кого  стояти пліч о пліч зараз на Сході країни. 











Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Івану Тарасюку завершився урок скорботи. 



Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас,живих,дасть нам силу та волю,мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар